Гідродинамічна прочищувальна машина Ridgid KJ-3100

Гідродинамічна прочищувальна машина Ridgid KJ-3100

37413

Портативна гідродинамічна прочищувальна машина RIDGID моделі KJ-3100 забезпечує фактичний робочий тиск 205 бар (3000 фунтів / кв. Дюйм) для вирішення комерційних і виробничих завдань. Ця прочищувальна машина проштовхує надгнучкий легкий шланг через трубопроводи діаметром від 50 мм (2 дюйми) до 250 мм (10 дюймів), видаляючи закупорки з бруду, мила, жиру і відкладень. У міру відтягування шланга назад він промиває трубопровід, змиваючи залишки засмічення і відновлюючи повну пропускну здатність стічних трубопроводів без використання шкідливих хімічних засобів.

Гидродинамическая машина KJ-3100 с режимом пульсации: – насадки NPT H-111 и H-112 1⁄4 KJ-3100 Water Jetter

Особливості

  • ПотужністьДійсний робочий тиск 205 бар (3000 фунтів на кв. Дюйм) і потік 21 л / хв для швидкої і ефективної очистки трубопроводів.
  • Легкий шлангШланг з нейлоновою опліткою забезпечує істотне зниження ваги і поліпшену гнучкість при незмінній міцності. Дозволяє проштовхувати шланг по трубопроводу на більшу відстань.
  • Повный комплектОскільки модель KJ-3100 обладнана знімним барабаном для шланга, не потрібно купувати дорогі переносні барабани для шланга. Стандартний комплект поставки дозволяє виконувати роботи в приміщенні і поза приміщенням.
  • ЗручністьПовністю знімається барабан для шланга забезпечує зручне завантаження на автомобілі технічного обслуговування. Просто перейдіть барабан для шланга вперед, щоб отримати повний доступ до паливного баку та повітряного фільтру двигуна .
  • МобілністьУ категорії прочищувальна машин з тиском 205 бар (3000 фунтів / кв. Дюйм) прочищувальна машина RIDGID KJ-3100 є однією з найбільш мобільних на ринку. Цей апарат, забезпечений вбудованою двоколісної візком, легко проходить в двері стандартних розмірів і з легкістю справляється з крутими поворотами .
  • Імпульсний впливАктивуйте імпульсний вплив моделі KJ-3100 для зручного проходження вигинів і сифонів .
  • Якість і надійністьТрехпоршневой насос зі стійкою до корозії кованої латунної головкою. Шестерний редуктор дозволяє насосу працювати на більш повільної (оптимальної) швидкості. Зменшене число фітингів, шлангів та деталей зводить до мінімуму витоку і час простою, дозволяючи виконувати роботу.
  • УніверсальністьКомплект для промивання під тиском і система уприскування хімічних речовин очищає кабелі, інструменти та інше сильно забруднене обладнання .
  • Бистрый пускБензиновий компресорний двигун потужністю 16 л. с. легко запускається. Особливості: двопозиційний вимикач; перекриття подачі палива; елементи управління повітряної і дросельної заслінками; маслозаливная горловина з простим доступом і масломірного щуп.

Супроводжуюча документація

Інструкція з експлуатації
 
Брошюра
 
Каталожний лист
 
Список запчастин
 

перелік запасних частин гідродинаміченої прочисной машини моделі KJ-3100 (537,79 Кб)